.

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Η σέξι ενδεκάδα που... παίζει μπάλα και στην Αφρική

Οι «παίκτες μπορούν να κάνουν σεξ με τις γυναίκες ή τις φίλες τους στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν είναι από τον Αρη, άνθρωποι είναι. Ομως πρέπει να δείξουν αυτοσυγκράτηση, δεν μπορούν να γλεντάνε έως τις δύο το πρωί με πούρα», δήλωνε λίγο πριν από την έναρξη ο γιατρός της ομάδας της Αργεντινής, δρ Ντονάτο Βαλιάνι, δίνοντας το στίγμα της εθνικής Αργεντινής για τις wags -wives and girlfriends- σύζυγοι και φίλες των ποδοσφαιριστών ή των αθλητών οι oποίες συχνά συγκεντρώνουν την ίδια, αν όχι και περισσότερη, προσοχή από τους αθλητές.
Η σέξι ενδεκάδα που... παίζει μπάλα και στην Αφρική
Είναι συνήθως μοντέλα, τραγουδίστριες ή και ηθοποιοί, πολύ όμορφες και σέξι, συχνά προκαλούν, με αποτέλεσμα να γίνονται αναγνωρίσιμες από μόνες τους. Στο προηγούμενο Μουντιάλ της Γερμανίας, οι wags της Αγγλίας λέγεται πως ξόδεψαν περισσότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια σε ψώνια, ενώ φέτος ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας Φάμπιο Καπέλο αρχικά τους απαγόρευσε να συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές, στη συνέχεια έγινε πιο ελαστικός και ήδη αρκετές έχουν επισκεφτεί μαγαζιά του Γιοχάνεσμπουργκ, ενώ τα φθηνά μπότοξ που προσφέρει η Νότιος Αφρική λέγεται πως θα αποτελέσουν πόλο έλξης για πολλές...
Η σέξι ενδεκάδα που... παίζει μπάλα και στην Αφρική
Αμπι Κλάνσι: Η 24χρονη φίλη του στράικερ της εθνικής Αγγλίας, Πίτερ Κράουτς προσπάθησε να κάνει καριέρα ως τραγουδίστρια, όταν όμως το συγκρότημά της Genie Queen δεν συγκίνησε κανένα, στράφηκε στο μόντελινγκ με μεγαλύτερη επιτυχία. Στη διάρκεια του προηγούμενου Μουντιάλ ο Κράουτς της ζήτησε να χωρίσουν, στέλνοντάς της φαξ, επειδή τα ταμπλόιντ έγραφαν πως κάνει χρήση ναρκωτικών. Στη συνέχεια τα βρήκαν, αρραβωνιάστηκαν πέρυσι το καλοκαίρι, προς το παρόν όμως δεν έχουν ανακοινώσει ημερομηνία γάμου.
Αλεξ Κουράν: Η 27χρονη σύζυγος του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας Στίβεν Τζέραρντ είναι μοντέλο, ενώ παράλληλα διατηρεί - ως αρθρογράφος - μια στήλη στην εφημερίδα «Daily Mirror», με τίτλο «Πάμε για ψώνια με την Αλεξ Κουράν». Η σχέση τους χρονολογείται από το 2002, ενώ ο γάμος της με το μεγάλο αστέρι της Λίβερπουλ έγινε το 2007 σε χλιδάτο ξενοδοχείο. Νωρίτερα το ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο κοριτσάκια, τη Λίλι-Ελα και τη Λέξι. Πρόσφατα, είδαν το φως της δημοσιότητας φήμες περί εξωσυζυγικής σχέσης της Αλεξ με τον - παντρεμένο - Σκοτσέζο ποδοσφαιριστή της Ντέρμπι Κάουντι, Κρις Κόμονς, η ίδια πάντως δήλωσε πως «ποτέ δεν ήταν πιο ευτυχισμένη με τον Στίβεν».
Εύα Γκονζάλες: Με αρκετά εξώφυλλα, κυρίως σε ανδρικά περιοδικά, στο ενεργητικό της η Εύα Γκονζάλες -Μις Ισπανία του 2003- έχει βάλει πολλά γκολ στην καρδιά του τερματοφύλακα της εθνικής Ισπανίας Ικερ Κασίγιας. Η σχέση τους ωστόσο είναι πολυτάραχη, καθώς έχουν χωρίσει αρκετές φορές, κι άλλες τόσες τα έχουν ξαναβρεί κι αυτή την περίοδο περνούν την καλή τους εποχή.
Ιρίνα Σάικ: Μοντέλο από τη Ρωσία, έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις της εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret και της Intimissimi. Διατηρεί σχέση με τον Πορτογάλο άσο Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο και έπεισε να την πάει διακοπές λίγες μέρες πριν από το Μουντιάλ.
Αλένα Σερέντοβα: Σύζυγος του τερματοφύλακα της εθνικής Ιταλίας Τζανλουίτζι Μπουφόν, στέφθηκε το 1998 αναπληρωματική Μις Τσεχία και ήρθε τέταρτη στον διαγωνισμό Μις Κόσμος. Εχουν παντρευτεί ένα χρόνο, έχουν δύο παιδιά και πρόσφατα ο ιταλικός Τύπος έγραψε πως τον απατάει με τον συμπαίκτη του στη Γιουβέντους και διεθνή Βραζιλιάνο Αμάουρι Καρβάλιο. Η αντίδραση της Σερέντοβα ήταν άμεση, δηλώνοντας σε συνέντευξή της πως δεν «συναντιέται με κανέναν ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους».
Μπέθανι Ντέμπσεϊ: Η σύζυγος του μέσου της εθνικής των ΗΠΑ Κλιντ Ντέμπσεϊ είναι η... κουλτουριάρα της παρέας αφού εργάζεται ως σχολική ψυχολόγος, γνωρίστηκε μάλιστα με τον Κλιντ όταν σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο της Γκρίνβιλ στη Νότιο Καρολίνα.
Σάρα Μπράντνερ: Η 21χρονη φίλη του άσου της Μπάγερν Μονάχου Μπάστιαν Σβαϊνστάγκερ, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο από τα 15 της χρόνια. Γνωρίστηκαν το 2007 σε κοινωνική εκδήλωση στο Μόναχο όπου η Σάρα συνοδευόταν από τον Βλάντιμιρ Κλίτσκο (πρωταθλητή του μποξ). Ο άσος της Μπάγερν, όμως, δεν το έβαλε κάτω και η νέα τους συνάντηση στην Ιμπιζα ήταν η αιτία να δημιουργηθεί ένας έρωτας μεγάλος.
Σιλβί βαν ντερ Φάαρτ: Σύζυγος του Ολλανδού ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης Ραφαέλ φαν ντερ Φάαρτ, η οποία εργάζεται ως ηθοποιός, μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια, ενώ το 2003 ψηφίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα στην ολλανδική τηλεόραση. Είναι 32 χρονών και παντρεύτηκε τον Ραφαέλ το 2005. Από το καλοκαίρι του 2009 αρχίζει μια μεγάλη περιπέτεια υγείας για τη Σιλβί, καθώς ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και χημειοθεραπείες και πλέον φέρεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα. Δεν δίστασε να προχωρήσει σε αισθησιακή φωτογράφηση για το γνωστό περιοδικό FHM, φορώντας περούκα.
Σουζάνα Βέρνερ: Ο τερματοφύλακας της εθνικής Βραζιλίας Ζούλιο Σέζαρ θα πρέπει να... γιορτάζει το Καρναβάλι κάθε μέρα, έχοντας στο πλευρό του την εκρηκτική Σουζάνα Βέρνερ. Μοντέλο και ηθοποιός, η Σουζάνα είχε στο παρελθόν μια διετή σχέση με τον Ρονάλντο.
Σέριλ Κόουλ: Η νέα... Βικτόρια Μπέκαμ του αγγλικού ποδοσφαίρου, μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Girls Aloud, κριτής στο βρετανικό X-Factor, μοντέλο και η πιο σέξι γυναίκα για το 2009, σύμφωνα με το περιοδικό FHM, βρίσκεται σε διάσταση με τον Ασλι Κόουλ, άσο της Τσέλσι, όταν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες ότι είχε συνάψει διάφορες εξωσυζυγικές σχέσεις.
Αντρεα Ράτζασιτς: Μοντέλο από τη Βοσνία συνδέεται με τον επιθετικό της εθνικής Γαλλίας και της Μπαρτσελόνα Τιερί Ανρί, τον οποίο και γνώρισε σε ταξίδι της στην Ισπανία όπου πήγε για να δει την αδελφή του που ζει μόνιμα εκεί. Πρώτη φορά θεάθηκαν μαζί σε αγώνα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα το 2008 και έκτοτε η Αντρεα μοιράζεται τον χρόνο της μεταξύ Σαράγεβο και Βαρκελώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου